LECȚIA 6.1


Accesați rapid intuiția adăugând muzică de mantră
Namaskar

Meditația nu înseamnă doar a putea deveni detașat și mai calm. Acestea sunt deja beneficii minunate și îmbunătățesc foarte mult calitatea vieții noastre, deoarece nu mai suntem sclavii impulsurilor și reacțiilor noastre emoționale și ne putem bucura de o mai mare liniște.

Cu toate acestea, meditația poate deschide ușa către mult mai mult și poate duce la o viață interioară bogată, care dă sens și un tip de bucurie specială cunoscută sub numele de „ananda”.

În acest videoclip vei descoperi:

- Care este dimensiunea profundă a meditației?
- Cum putem ocoli discuția constantă a intelectului nostru analitic și să ne scufundăm în intuiție?
- Ce legătură este între emoții, muzică și meditație?
- Cum să adaugi putere emoțională meditației tale prin integrarea muzicii cu mantra?
- Ce înseamnă să facem kiirtan?Melodiile diferite creează stări diferite, care vă ajută să vă animați practica. Exprimând mai degrabă decât suprimând emoțiile prin muzică, veți găsi meditația mai plăcută.

Folosirea muzicii vă va îmbunătăți dramatic capacitatea de a crea un flux interior de mantre în timpul practicii tăcute, crescând astfel concentrarea într-un mod foarte ușor și plăcut.

Mai jos, vă voi conduce prin practica kiirtanului, urmată de o scurtă meditație ghidată:

Veți găsi mai multe melodii pe care le puteți integra în practica dvs. în aplicația Bliss Timer pe care o puteți descărca mai jos.

Cântați împreună cu muzica, ceea ce îi va crește foarte mult efectul. Îți antrenezi mintea să fie implicată activ în meditație, mai degrabă decât pasivă.

Pasivitatea este bună pentru a obține o relaxare profundă, dar în meditație poate duce la somnolență și ne poate stinge vigilența și conștientizarea.

Dacă rămâneți angajat cântând, meditația dvs. este dinamică, înălțătoare și puternică.
TEMĂ PENTRU ACASĂ
Observați cum se schimbă calitatea meditației după kiirtan.

Susține Echipa Meditație Pas cu Pas

Alătură-te nouă pentru a aduce efectele transformatoare și înălțătoare ale meditației în România. Deși Meditation Steps este un proiect necomercial, nu percepem bani pentru cursurile de meditație și nu monetizăm canalul YouTube. Funcționăm datorită recunoștinței și sprijinului celor care au experimentat beneficiile meditației si putem oferi acest serviciu important în continuare.
DONEAZĂ PENTRU DEZVOLTAREA PROIECTULUI
Made on
Tilda