LECȚIA 8.1


Cum să vă deschideți imediat inima și să radiați de bucurie?
„Lalita Marmika” este un dans yoghin foarte simplu, ritmic, care amplifică imediat efectul cântării mantrei, prin cunoașterea „mudrelor”.

Aici Dada Sadananda va demonstra în detaliu modul precis de a practica Lalita Marmika, explicând și efectele diferitelor mudre asupra corpului și minții.

Videoclipul este subtitrat în limba română, dar trebuie să activați subtitrarea în subtitrări.

Știința Mudra descrie relația dintre modul în care anumite poziții fizice specifice și mișcări modelate pot influența direct starea noastră de spirit.

Acest dans este conceput pentru a deschide inima, a elibera energie, astfel încât să ne putem concentra mai ușor și să ne încălzim fizic articulațiile, pentru a putea să stăm nemișcați mai mult timp fără disconfort.

De asemenea, ne ajută să ieșim din “discuțiile” minții noastre intelectuale obișnuite și să intrăm în tărâmul intuiției și al expresiei creative. Mișcarea pe muzică este o modalitate naturală de a intra pe deplin în experiența unei piese muzicale și de a deveni una cu ea.

Combinarea cântării mantrei cu Lalita Marmika este o modalitate garantată de a elibera mintea de complexe și de a experimenta pe deplin sensul interior al mantrei la nivel intuițional.

Susține Echipa Meditație Pas cu Pas

Alătură-te nouă pentru a aduce efectele transformatoare și înălțătoare ale meditației în România. Deși Meditation Steps este un proiect necomercial, nu percepem bani pentru cursurile de meditație și nu monetizăm canalul YouTube. Funcționăm datorită recunoștinței și sprijinului celor care au experimentat beneficiile meditației si putem oferi acest serviciu important în continuare.
DONEAZĂ PENTRU DEZVOLTAREA PROIECTULUI
Made on
Tilda