LECȚIA 7.1


cum să crești vigilența?
Namaskar

Astăzi veți învăța procesul „vyapak shaoca”, o tehnică yoghină care se bazează pe puterea terapeutică a apei nu numai pentru a curăța și împrospăta corpul, dar care declanșează și reflexe care îmbunătățesc instantaneu vigilența și concentrarea.

Odată încorporată în rutina zilnică, este o modalitate puternică de a vă pregăti fizic mintea și corpul pentru a intra în meditație mai rapid și mai ușor.

Această modalitate eficientă de „resetare” a energiei poate fi utilă și pentru a îmbunătăți somnul, digestia sau claritatea mentală în timpul sarcinilor solicitante și stresante, cum ar fi susținerea examenelor sau pregătirea pentru vorbirea în public.


Ca orice nou obicei, este nevoie de timp pentru a-l implementa, dar odată ce face parte din rutina ta, cred că te vei bucura cu adevărat de senzația de prospețime și vitalitate pe care o dă.

Efectele acestei „jumătăți de baie” rapide tind să dureze cel puțin 20 de minute, așa că fă-o chiar înainte de a medita pentru a beneficia maxim de meditație.

Susține Echipa Meditație Pas cu Pas

Alătură-te nouă pentru a aduce efectele transformatoare și înălțătoare ale meditației în România. Deși Meditation Steps este un proiect necomercial, nu percepem bani pentru cursurile de meditație și nu monetizăm canalul YouTube. Funcționăm datorită recunoștinței și sprijinului celor care au experimentat beneficiile meditației si putem oferi acest serviciu important în continuare.
DONEAZĂ PENTRU DEZVOLTAREA PROIECTULUI
Made on
Tilda