lecția 2.3

ce ÎNSEAMNĂ NAMASKAR?

Namaskar!


Sper că îți încurajezi zilnic acel impuls care crează rutina pentru practica de meditație, chiar dacă este de doar cinci minute pe zi.

În acest videoclip bonus, explic sensul salutului sanscrit „Namaskar”. Este o modalitate simplă de a ne ajuta să ne creștem conștientizarea divinității în noi înșine și în cei din jurul nostru.

Dacă luăm în considerare potențialul divin al altora, ne ajută la hrănirea și încurajarea trezirii și înfloririi propriului nostru potențial divin.
De asemenea, vreau să vă prezint o aplicație concepută de unul dintre colegii mei. Este un cronometru de meditație simplu, care poate fi descărcat accesînd butonul de mai jos.

Poți seta temporizatorul la 5 sau 10 minute, sau la orice durată dorești, iar un clopoțel tibetan foarte blând și neintruziv te va anunța când perioada s-a încheiat.

În acest fel, nu trebuie să fii distras întrebându-te cât timp ai meditat, mai ales dacă ai un program strâns. Te va ajuta să crești zilnic capacitatea de a medita mai mult.

Îți poți începe meditația ascultând mantra Baba Nam Kevalam pusă pe muzică și astfel vei putea să începi mai ușor fluxul mantrei în minte.

În aplicație vei putea urmări de asemenea și progresul făcut în procesul de meditație, ceea ce poate fi foarte satisfăcător și încurajator.

TEMĂ PENTRU ACASĂ
Continuă să meditezi de 2 ori pe zi.

Descarcă cronometrul și începe să îți înregistrezi meditațiile.
Aș dori să aud de la tine pe Telegram, grupul nostru privat.
Te invit să ni te alături.

Susține Echipa Meditație Pas cu Pas

Alătură-te nouă pentru a aduce efectele transformatoare și înălțătoare ale meditației în România. Deși Meditation Steps este un proiect necomercial, nu percepem bani pentru cursurile de meditație și nu monetizăm canalul YouTube. Funcționăm datorită recunoștinței și sprijinului celor care au experimentat beneficiile meditației si putem oferi acest serviciu important în continuare.
DONEAZĂ PENTRU DEZVOLTAREA PROIECTULUI
Made on
Tilda