LECȚIA 5.1


CARE ESTE cea mai bună POZIȚIe PENTRU MEDITAȚIE
Namaskar

Este nevoie să stai în poziția lotus atunci când meditezi?
Dacă nu poți să stai în lotus, ce soluții ai pentru o ședință de meditație cât mai eficientă?

Află de unde vine asocierea poziției de meditație cu floarea de lotus și care este sensul acestei posturi de yoga. Ce beneficii aduce această poziție?

Didi face o demonstrație practică a posturii corecte de meditație și te învață ce trebuie să faci cu mâinile și ce alte părți ale corpului trebuie controlate pentru a direcționa energia prin tot corpul.

ASANELE
Practicarea exercițiilor de yoga va crește flexibilitatea corpului și va face mai ușor să stați pe podea în posturile clasice de meditație.

Iată o listă cu rutinele posturilor de yoga (asane) de la colega mea Didi Ananda Sainjana, care vă va completa practica de meditație:

Aș dori să aud de la tine pe Telegram, grupul nostru privat.
Te invit să ni te alături.

Susține Echipa Meditație Pas cu Pas

Alătură-te nouă pentru a aduce efectele transformatoare și înălțătoare ale meditației în România. Deși Meditation Steps este un proiect necomercial, nu percepem bani pentru cursurile de meditație și nu monetizăm canalul YouTube. Funcționăm datorită recunoștinței și sprijinului celor care au experimentat beneficiile meditației si putem oferi acest serviciu important în continuare.
DONEAZĂ PENTRU DEZVOLTAREA PROIECTULUI
Made on
Tilda