bine ai venit la curs

Mulțumesc că te-ai înscris la cursul introductiv Meditations Steps.

Acest curs a fost lansat pe 11 Aprilie 2022, și acum a devenit continuu și la cerere - adică îl poți începe din momentul în care te înregistrezi. Sperăm că în acest mod, vom reuși să inspirăm și să aducem pacea în sufletele celor care o caută.

Sunt foarte fericită să îți urez bun venit personal în călătoria pe care o vei parcurge în meditație împreună cu mine în următoarele două luni.

Acest curs introductiv de meditație este conceput pentru a îți oferi o bază solidă pentru fericirea și bunăstarea ta, pas cu pas. Încă de la primele lecții, te vei familiariza cu o tehnică de meditație incredibil de puternică și, în același timp, simplă.

Te voi încuraja să incluzi meditația în rutina zilnică, astfel încât să poți experimenta cele mai multe beneficii de pe urma ei. De asemenea, îți voi împărtăși sfaturi despre cum să depășești unele dintre obstacolele comune cu care se confruntă noii practicieni.

Lasă-mă să-ți spun ce urmează.

În timpul cursului de bază vei învăța:

  • cum să declanșezi rapid o stare de relaxare profundă și de vigilență;
  • cum să folosești puterea vizualizării;
  • ce este mantra și de ce este atât de eficientă;
  • cum să pregătești corpul pentru meditație;
  • cum să îmbunătățești concentrarea;

... și mult mai mult.

Sunt 10 lecții principale în acest curs. Fiecare lecție conține un videoclip și un articol.

Uneori există și materiale bonus suplimentare. Vei primi un e-mail cu informații noi la fiecare 2 zile, care va dezvălui un nou aspect al yoga și va îmbunătăți practica ta de meditație.

În plus, pe lângă cursul în sine, sâmbăta lansez videoclipuri noi pe canalul nostru de youtube și îți voi trimite și e-mailuri despre asta.


Te invit să te înscrii aici pe canalul nostru de Youtube dacă nu ai făcut-o deja. Și, de asemenea, te rog să ni te alături pe rețelele sociale Facebook și Instagram pe linkurile de mai jos.

Susține Echipa Meditație Pas cu Pas

Alătură-te nouă pentru a aduce efectele transformatoare și înălțătoare ale meditației în România. Deși Meditation Steps este un proiect necomercial, nu percepem bani pentru cursurile de meditație și nu monetizăm canalul YouTube. Funcționăm datorită recunoștinței și sprijinului celor care au experimentat beneficiile meditației si putem oferi acest serviciu important în continuare.
DONEAZĂ PENTRU DEZVOLTAREA PROIECTULUI
Made on
Tilda