LECȚIA 6.3


Veselul și luminosul kiirtan
Namaskar

Acesta este un kiirtan perfect de folosit pentru practica zilnică.

Melodia este veselă, dulce și plină de energie pozitivă. Asigurați-vă că o cântați împreună, deoarece atunci când cântați, generați vibrația purificatoare și elevatoare în propriul vostru corp.

Doar ascultarea pasivă reduce mult impactul în comparație cu a fi implicat activ.

Cântând îți exprimi și eliberezi energia, generând mai multă pozitivitate și ajutând la crearea unui flux puternic de mantre în mintea ta care continuă atunci când stai în tăcere și generezi mantra în interior.

În timp ce atingerea unor stări mai profunde de „ananda” sau fericire în meditație poate dura ani de zile, experimentarea aceluiași flux de blândețe și bucurie în kiirtan se poate întâmpla instantaneu chiar și pentru practicanții foarte noi.

De fapt, eu am trăit această experiență chiar de prima dată când am încercat-o, cu lacrimi în ochi și un val profund de dragoste care mă străbătea.

Și în timp ce meditația este o practică foarte solitară, kiirtanul poate fi făcut în mod colectiv, ceea ce îi crește și intensifică puterea și efectul. Acest lucru poate aduce chiar și un aspect social în meditație, unde ne putem sprijini reciproc în îmbunătățirea practicii, cântând împreună.


Veți găsi mai multe melodii pe care le puteți integra în practica dvs. în aplicația Bliss Timer pe care o puteți descărca mai jos.

TEMĂ PENTRU ACASĂ
Observați cum se schimbă calitatea meditației după kiirtan.

Susține Echipa Meditație Pas cu Pas

Alătură-te nouă pentru a aduce efectele transformatoare și înălțătoare ale meditației în România. Deși Meditation Steps este un proiect necomercial, nu percepem bani pentru cursurile de meditație și nu monetizăm canalul YouTube. Funcționăm datorită recunoștinței și sprijinului celor care au experimentat beneficiile meditației si putem oferi acest serviciu important în continuare.
DONEAZĂ PENTRU DEZVOLTAREA PROIECTULUI
Made on
Tilda