LECȚIA 7.3


RĂDĂCINILE ȘI ISTORIA YOGA
În întreaga lume, 21 iunie este ziua în care se celebrează minunatele contribuții pe care tradiția yoga le oferă lumii.

Deși în ultimii ani yoga a devenit din ce în ce mai populară, cu săli de yoga care au apărut literalmente la fiecare colț de stradă, nu toată lumea este de fapt familiarizată cu vasta profunzime și incredibila diversitate care poate fi găsită sub umbrela yoga.

Deși există atât de mulți yoghini, guru și filosofi importanți care au adus contribuții istorice semnificative tradiției yoga, acest videoclip s-a concentrat pe onorarea acelor profesori ale căror tradiții erau reprezentate la evenimentul de la București.

Sper că acest videoclip vă va lărgi perspectiva asupra contribuției importante pe care yoga o oferă lumii în ce privește starea de pace interioară personală, acceptarea incluzivă a diversității și bunăstarea socială.Susține Echipa Meditație Pas cu Pas

Alătură-te nouă pentru a aduce efectele transformatoare și înălțătoare ale meditației în România. Deși Meditation Steps este un proiect necomercial, nu percepem bani pentru cursurile de meditație și nu monetizăm canalul YouTube. Funcționăm datorită recunoștinței și sprijinului celor care au experimentat beneficiile meditației si putem oferi acest serviciu important în continuare.
DONEAZĂ PENTRU DEZVOLTAREA PROIECTULUI
Made on
Tilda