LECȚIA 10.1


FELICITĂRI!

În acest ultim videoclip al cursului de bază, vreau să ofer câteva sfaturi practice foarte importante pentru a beneficia pe deplin de practica meditației și pentru a construi o bază solidă pentru progresul continuu:

  • Cum să stabilești o rutină în mijlocul unei vieți aglomerate?
  • Cum să îți menții bateria încărcată în mod continuu cu inspirație, cu o practică săptămânală de meditație colectivă?
  • Cum poți participa la crearea unui val de conștiință pentru unitate, sensibilitate, compasiune și spiritualitate pe planetă?
Călătoria nu se termină aici!

Acum că ai absolvit cursul de bază, ești invitat să te alături grupului nostru de Telegram, unde vom anunța evenimente colective de meditație, precum și cursuri avansate.

De asemenea, te invit să faci parte din „Marea noastră echipă” de voluntari și susținători care ajută acest proiect să răspândească pacea și creșterea interioară, pas cu pas.

Este o modalitate de a „da mai departe”, astfel încât mai mulți oameni să poată beneficia și să răspândească bucurie și recunoștință.

Te rog să rămâi conectat și să continui să exersezi!

Dacă vrei să faci parte din echipa npastră, scrie-ne pe grupul comun de Telegram.

Susține Echipa Meditație Pas cu Pas

Alătură-te nouă pentru a aduce efectele transformatoare și înălțătoare ale meditației în România. Deși Meditation Steps este un proiect necomercial, nu percepem bani pentru cursurile de meditație și nu monetizăm canalul YouTube. Funcționăm datorită recunoștinței și sprijinului celor care au experimentat beneficiile meditației si putem oferi acest serviciu important în continuare.
DONEAZĂ PENTRU DEZVOLTAREA PROIECTULUI
Made on
Tilda