LECȚIA 10.2


ce urmează?
Felicitări, ai ajuns la ultima lecție a cursului, respectul meu profund pentru tine!

Dacă vei continua practica, vei radia o energie foarte pozitivă. Când continuăm să exersăm în mod regulat, în interior au loc transformări profunde. Ne îmbunătățim energia și calitatea gândurilor noastre, învățând să ne detașăm de impulsurile negative și să creăm stări de spirit pozitive. Acest lucru are un impact uriaș și asupra celor din jurul nostru. Acesta este modul în care putem construi o lume mai bună, o societate mai bună.

Meditația elevează mintea, eliberând-o de tensiuni și generând sentimente bune din interior. Cu toate acestea, până când obiceiul gândirii pozitive devine ferm înrădăcinat, energia pozitivă a minții tinde să scadă treptat din nou în timpul zilei. Încearcă să menții mintea mereu înălțată și să ai inspirație, putere interioară, să fii liber de complexe și să cultivi un sentiment de bucurie interioară și magia vieții.


CUM SĂ REALIZEZI ACEST LUCRU?


1) Practică meditația de două ori pe zi, fără compromisuri, chiar dacă este o meditație scurtă de cinci minute.

Dimineața - când meditezi, atingi conștiința interioară profundă și îți încarci energia pentru ziua care urmează.

Seara - te reînnoiești, purificând mintea de stresul și tensiunea acumulată, astfel încât să poți și să aduci o energie favorabilă în casa ta pentru a o împărtăși cu cei dragi.

2) O nouă bună practică: micro-meditația în viața de zi cu zi.

Orice acțiune, orice decizie, orice gând îți colorează mintea. Prin urmare, din când în când, pentru a te reporni și a reveni la o stare echilibrată: închide ochii pentru câteva secunde și repetă mantra. Nu e obligatoriu să închizi ochii. Dar umple-ți mintea cu ideea de unitate, ideea că sursa ta cea mai profundă este bucuria. Și revino la această stare de iubire și bucurie pe tot parcursul zilei. Fredonează kiirtan în fundal în timp ce lucrezi, conduci sau te relaxezi și poate fi o altă modalitate de a realiza acest lucru.

Cultivă ideea că, tot ceea ce te înconjoară este o manifestare a adevărului Suprem „Baba Nam Kevalam”. Amintindu-ți acest lucru, interacționează cu lumea din jurul tău. Acest lucru aduce spiritualitate în viața de zi cu zi și ajută ca relațiile să se îmbunătățească.TEMĂ PENTRU ACASĂ

1) Practică meditația de două ori pe zi, fără compromisuri, chiar dacă este o meditație scurtă de cinci minute.


2) În viața de zi cu zi, fă o pauză la fiecare 15-30 de minute - fă o micro-meditație timp de 1-5 secunde, amintește-ți starea contemplativă a meditației și apoi continuă munca.

Revizuiește periodic acest curs de meditație pentru a-ți recăpăta inspirația. Pe măsură ce exersezi, profunzimea percepției tale crește, deschizând un alt nivel de conștientizare care îți permite să descoperi noi nuanțe de practică.

Hai să rămânem uniți!

Te invităm să te alături meditațiilor noastre colective, cursurilor avansate și altor evenimente care vor fi anunțate pe acest grup Telegram pentru cei care au finalizat cursul de bază.


Te rugăm să răspândești vestea! Vom fi foarte recunoscători dacă vei distribui videoclipurile și instrumentele noastre și ajuți astfel proiectul „Meditation Steps” să se răspândească pe rețelele sociale. Te rugăm să rămâi conectat, urmărind videoclipurile noastre săptămânale pe Youtube.


Ne place când îți faci timp să scrii ceva bun despre felul în care te-a influențat practica sau chiar să repostezi videoclipurile noastre.

Dacă vrei să faci parte din echipa npastră, scrie-ne pe grupul comun de Telegram.

Susține Echipa Meditație Pas cu Pas

Alătură-te nouă pentru a aduce efectele transformatoare și înălțătoare ale meditației în România. Deși Meditation Steps este un proiect necomercial, nu percepem bani pentru cursurile de meditație și nu monetizăm canalul YouTube. Funcționăm datorită recunoștinței și sprijinului celor care au experimentat beneficiile meditației si putem oferi acest serviciu important în continuare.
DONEAZĂ PENTRU DEZVOLTAREA PROIECTULUI
Made on
Tilda