Regulile de chat
Namaskar prieteni!

Meditație pas cu pas a unificat regulile pentru chat. Vă rugăm să le citiți și să încercați să le respectați.
Regula de bază a chat-ului: atunci când comunicăm, aderăm la principiile morale.

Pentru ca chat-ul să fie confortabil pentru toată lumea și să putem crea o atmosferă prietenoasă și deschisă, sunt sugerate o serie de reguli:

1. Fiți întotdeauna respectuoși și înțelegători față de participanții la chat.

2. Scrieți mesajele personale în mesajele private pentru a nu distrage atenția celorlalți participanți care nu au nicio legătură cu conversația sau subiectul.

3. Nu faceți reclamă decât dacă ați convenit cu administratorii să faceți acest lucru.

4. Suntem respectuoși față de toate școlile, religiile, mișcările, dar în chat puneți accent pe învățarea practicilor yoga despre care vorbește Didi Ananda Devapriya pe canalul său.

5. Unul dintre principiile Lecțiilor de meditație este de a nu semăna discordie. Prin urmare, trebuie evitate subiectele controversate: politică, religie, vaccinare, teoria conspirației, veganism agresiv sau raw farming.

6. Comunitățile noastre se adresează unui public generalist, așa că ar trebui evitați termenii de neînțeles, conversațiile și postările care au doar o idee îngustă.

7. Evitați comentariile nepoliticoase, categorice și ambigue la adresa oricărei persoane din camera de chat. De exemplu, în loc de "ești o persoană neglijentă și iresponsabilă", scrieți "Am idei despre cum putem optimiza curățenia, îți voi trimite un e-mail".

8. Atunci când vă referiți la cineva, folosiți surse autorizate, susținute de link-uri către cărți, videoclipuri etc.

9. O bună regulă de bază ar fi să folosiți mai degrabă mesajele text decât mesajele vocale (mesajele text facilitează căutarea corespondenței și nu este întotdeauna posibil să ascultați mesajele). Dar uneori, într-un flux de lucru, este mai ușor de explicat un mesaj vocal. În acest caz, ar trebui mai întâi să scrieți despre ce este vorba în mesaj și apoi să vorbiți. Este apoi mai ușor pentru participanți să găsească informațiile necesare în chat.

10. În loc să scrieți mai multe mesaje scurte, scrieți unul lung, pentru a nu distrage atenția de la subiect cu un nou mesaj.
Dacă există mai multe elemente în discuția propusă, este mai convenabil să se scrie un mesaj de antet care să descrie subiectul și sarcinile discuției, iar mai jos să se scrie numărul dorit cu articole separate în funcție de subiectul discuției. Acest lucru va permite participanților să răspundă și să discute un anumit element.

11. Selectați subiectele mesajelor astfel încât să fie de interes pentru cel puțin 30% dintre participanți.

12. Mesajele care nu respectă regulile vor fi eliminate de către moderatorii de chat*.

* În cazul în care administratorul sau moderatorul consideră că o acțiune a utilizatorului deranjează alți utilizatori, acesta va avertiza utilizatorul cu privire la acest comportament inacceptabil.

Dacă utilizatorul nu ține cont de sfaturile primite, acesta poate fi blocat pentru orice perioadă pe care administratorul sau moderatorul o consideră corectă.
Made on
Tilda